Logo

Μετά λένε ότι ευθύνονται οι "χούλιγκανς"...



 
 

marinakis_pateras_18-12-2010Τελικά, οι ηγήτορες της Σούπερ Λίγκας έχουν… μεγάλη πλάκα!

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παρασκευής είχαν ως θέμα την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Τι έκαναν, λοιπόν, για να αποδείξουν στους  “χούλιγκανς” πόσο…  σοβαρά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα;

Άρχισαν να βρίζονται και να  “τσαμπουκαλεύονται“ μεταξύ τους ! Μόνο σφαλιάρες που δεν έπαιξαν.

Το κωμικοτραγικό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ποδοσφαίρου, Ευ. Μαρινάκης σχολίασε αρνητικά την αθωωτική απόφαση για την τιμωρία που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Παναθηναϊκό.

Τότε, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας αντέδρασε έντονα λέγοντας…στον πρώην κολλητό του: «Εσύ, ως τι είσαι εδώ; Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας είσαι ή της Θύρας 7;…».

Στη “φάση” μπήκε ο Αχιλλέας Μπέος, κάνοντας… στενό μαρκάρισμα στον Πατέρα: «Κάτι ψωρομετοχές του Παναθηναϊκού έχεις εσύ ούτε το 10%. Μην παρεμβαίνεις», είπε με το γνωστό του… κόσμιο ύφος.

Έξαλλος ο Πατέρας του απάντησε: «Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα; Είσαι υπόδικος, τρόφιμος των δικαστηρίων εκεί να πας».

mpeos_18-12-2010Φυσικά, ο Μπέος αντέδρασε με… σκληρό τάκλιν: «Άντε ρε από ’δω. Μπροστινός είσαι. Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί είσαι» είπε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Το “ματς” άναψε για τα καλά όταν σε βοήθεια του Πατέρα… προσέτρεξε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ  Γ. Κωνσταντινίδης. Κινήθηκε - μαζί με άλλους παρατρεχάμενους -  με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου κραυγάζοντας: «Βγες έξω ρε».

Ευτυχώς, ο Μπέος, την τελευταία στιγμή…  έδειξε χαρακτήρα και αποχώρησε μόνος του φωνάζοντας: «Ποιά ΑΕΚ ρε Κωνσταντινίδη: Μαζί μου θα παίζεις για την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα»…

Μετά από όλο αυτά τι νομίζετε ότι έκαναν όλοι αυτοί οι… πλούσιοι κύριοι;

Εξέδωσαν, ως διοίκηση της Σούπερ Λίγκας, μια κοινή ανακοίνωση για την ανάγκη εξάλειψης της βίας από τα γήπεδα !!!

Και δεν ντράπηκαν καθόλου…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις