Logo

Ο Ozzy Osbourne βαρέθηκε ''τα πορτατίφ'' της Lady Gaga



 
 

ozzy_gaga_23-12-2010Μπορεί ο Ozzy Osbourne να είναι φαν της Lady Gaga, αλλά δεν θέλει να την ξαναδεί για αρκετό καιρό.

Ο θρύλος της μέταλ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Us Weekly” δήλωσε: «Πιστεύω ότι η Lady Gaga θα πρέπει να κάνει ένα διάλλειμα. Το έχει παρακάνει με την υπερέκθεσή της στα μίντια και δεν δίνει καμία προσοχή στο τι φοράει. Θα μπορούσε να γίνει η νέα Μαντόνα αν έπαιζε σωστά τα χαρτιά της».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μου αρέσει, αλλά έχω αρχίσει να την βαριέμαι. Κάθε φορά που ανοίγω την τηλεόραση, τη βλέπω να φοράει κι από ένα διαφορετικό πορτατίφ στο κεφάλι της. Νομίζω ότι πρέπει να κάνει ένα διάλλειμα. Την λατρεύω, πιστεύω ότι είναι πολύ διασκεδαστική, αλλά έχει αρχίσει να το παρακάνει».

 

Κατέληξε δε με συμβουλευτική διάθεση λέγοντας:«Κάθε μέρα κάνει και από κάτι άλλο. Η μοναδικότητά της θα καταστραφεί αν δεν ηρεμήσει. Ποιος τη μανατζάρει; Θα έπρεπε να της ψιθυρίσει κάποιος στο αυτί να ηρεμήσει για κανα-δυο μήνες, να επιτρέψει στον κόσμο να ανακτήσει και πάλι το ενδιαφέρον του για εκείνη. Να τους κάνει να τη θέλουν πάλι».

Ο “Πρίγκιπας του  Σκότους”, όπως τον φωνάζουν οι απανταχού φανς του, βρίσκεται στα μουσικά δρώμενα εδώ και πολλά χρόνια, επομένως οι συμβουλές του μπορεί να έχουν κάποια βάση.

Ειρωνικά, η Lady Gaga απέτισε φόρο τιμής στον Ozzy την προηγούμενη εβδομάδα, δαγκώνοντας το κεφάλι μιας κούκλας του Άη-Βασίλη επάνω στην σκηνή. Σημειώνεται ότι ο Ozzy είχε προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη όταν δάγκωσε το κεφάλι μιας νυχτερίδας κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις