Logo

Σε υψικάμινο καταστράφηκαν οι 2 τόνοι ηρωίνης του καρτέλ της Φιλοθέης [βίντεο]



 
 

nrwinh 15-10-2014Δύο τόνοι και εκατόν είκοσι κιλά ηρωίνης - ποσότητα που είχε κατασχεθεί από το Λιμενικό Σώμα μετά από συντονισμένη επιχείρηση...

σε βίλα στη Φιλοθέη και σε δύο αποθήκες στο Κορωπί -  οδηγήθηκαν την Τρίτη σε υψικάμινο εκτός Αθηνών για καταστροφή.

Η όλη διαδικασία διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα και συνοδεία μεγάλης δύναμης της αστυνομίας, με τη συμμετοχή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ

Μάλιστα η μεταφορά πραγματοποιήθηκε την ώρα  που υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, καθώς στα δικαστήρια Πειραιά διεξαγόταν η συζήτηση της αίτησης του καταδικασθέντα ως μέλος της 17 Νοέμβρη Σάββα Ξηρού για διακοπή της κράτησής του.

Όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ, στην επιχείρηση μεταφοράς της ηρωίνης, ήταν παρών εισαγγελέας και στέλεχος του γενικού Χημείου του Κράτους, ενώ η καύση των ναρκωτικών κράτησε περίπου τέσσερις ώρες εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας.

Υπενθυμίζεται, ότι η ποσότητα της ηρωίνης φορτώθηκε τον περασμένο Μάιο στο Ομάν και μεταφέρθηκε στην Ελλάδα με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «NOOR ONE», με σημαία Τόγκο, το οποίο εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε στη Βλήχα Ελευσίνας.

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη δικογραφία, από τη Βλήχα τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν σε δόσεις με διάφορους τρόπους σε βίλα στη Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακισθεί συνολικά 23 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πλοιοκτήτης.

Δείτε το βίντεο του Λιμενικού Σώματος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις