Logo

Εργοτέλης - Βέροια 2-2 [βίντεο]



 
 

veroia 8-11-2014H αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα του Εργοτέλη, αφού έψαχνε τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας...

Τα γκολ ήρθαν, αφού οι Κρητικοί προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, όμως η άμυνα σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι αυτό το τελικό 2-2 μοιάζει με δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής)

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (Βλαχοδήμος 72'), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (Παμλίδης 78').

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Καταλά, Μπαλάφας (Γεωργιάδης 41'), Ντουμίτρου, Μπεν (Βεργώνης 81'), Καλτσάς, Κάμπορα (Μπαργκάν 54').

Γκολ: Χαλκιαδάκης (13' σουτ), Γιουσούφ (38' σουτ) -- Καλτσάς (17' γκολ-φάουλ), Μπεν (61' πέναλτι).

Κάρτες: Αμαραντίδης (κίτρινη 32'), Χαντί (49' κίτρινη), Λυκογιάννης (κίτρινη 59'), Μπαργκάν (κίτρινη 64'), Τζανακάκης (κίτρινη 70').

Ανασκόπηση αγώνα

Χορταστικό θέαμα στο ξεκίνημα του αγώνα και από τις δυο ομάδες που μας προσέφεραν τρία γκολ, ενώ ο Εργοτέλης για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 12ο λεπτό για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπεν με ατομική ενέργεια προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Τσέρνι τον σταμάτησε. Την εξέλιξη της φάσης δυο φορές ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Ο νεαρός άσος έπιασε ένα ξερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-0 στο 13'. Η απάντηση τηε Βέροιας ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό.

Ο Καλτσάς εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία κάνοντας του 1-1. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με αποτέλεσμα να χαθούν κάποιες μικροευκαιρίες για να έρθει τελικά το 2-1 για τον Εργοτέλη στο 38ο λεπτό.

Η άμυνα της Βέροια "κοιμήθηκε" ο Χαλκιαδάκης μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα χλιαρό σουτ, με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και τον Γιουσούφ στην επαναφορά να δίνει ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ξεκίνημα με δοκάρι

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Εργοτέλη να χάνει μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα του. Μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη από τα αριστερά, ο Γιουσούφ πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στο 55ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα η Βέροια έφτασε στην ισοφάριση μετά από χέρι του Λυκογιάννη (ύστερα από σουτ του Καλτσά), ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μπεν.

Ο Εργοτέλης έχασε μία καλή ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα, όμως κεφαλιά του Παμλίδη, μετά από σέντρα του Τζανακάκη, πέρασε άουτ.

Η φάση του αγώνα

Ο Νίκος Καλτσάς είναι γνωστό πως διαθέτει καλά στημένα και το απέδειξε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, όπου πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο διαιτητής

Σε μία φάση ελέγχεται, αυτή του πέναλτι της Βέροιας. Η μπάλα φαίνεται να χτυπά στο πίσω χέρι του Τζανακάκη.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Δυο παίκτες. Χαλκιαδάκης από τη μία και Καλτσάς από την άλλη έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν τις ομάδες τους.

Μας άρεσε

Εργοτέλης και Βέροια προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Επίσης είδαμε κάτι σπάνια στο παιχνίδι. Οι παίκτες της Βέροιας δεν προσπάθησαν να κάνουν καθυστερήσεις.

Δεν μας άρεσε

Η νοοτροπία του Εργοτέλη. Σε ένα ακόμα παιχνίδι δέχθηκε ανόητα γκολ, ειδικότερα σε ένα ματς όπου προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης πρέπει να δουλέψει αρκετά σε αυτόν τον τομέα αν θέλει η ομάδα του να παραμείνει στην Superleague.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ εδώ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις