Logo

Νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του καρτέλ της Φιλοθέης



 
 

Noor one 14-11-2014Νέα πρόσωπα που θα διαβούν το ανακριτικό κατώφλι με την ιδιότητα του κατηγορουμένου σηματοδοτούν τις εξελίξεις οι οποίες...

σημειώνονται στην δικαστική έρευνα για την υπόθεση με το πλοίο της ηρωίνης Noor One - μετέφερε πάνω από ένα τόνο - και το καρτέλ της Φιλοθέης, που αποκαλύφθηκε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε απολογία έχει κληθεί την Τρίτη από την ανακρίτρια, Μαρία Σκάρπου, ο επιχειρηματίας Γ.Κ. που δραστηριοποιείται στην εμπορία πετρελαιοειδών.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή»,  ο 52χρονος επιχειρηματίας είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μίσθωση του Noor One για τη μεταφορά πετρελαίου από τη Λιβύη στην Ελλάδα.

Ο εν  λόγω επιχειρηματίας αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπέγραψε συμφωνητικό για τη ναύλωση του πλοίου.

Σε απολογία έχει κληθεί για την προσεχή Τετάρτη από την ανακρίτρια της υπόθεσης και ο πλοιοκτήτης του Noor One Π.Κ. 

Μέχρι τώρα ο πλοίαρχος είχε καταθέσει ως μάρτυρας και είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε την παραμικρή σχέση με τη  διακίνηση των ναρκωτικών.

Ωστόσο, πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά ζητούσε «να ερευνηθεί σε βάθος από τις δικαστικές αρχές» η εμπλοκή του. 

Πριν λίγες ημέρες κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια ο επιχειρηματίας Α.Κ. ο οποίος φέρεται να έφερε σε επαφή μεταξύ τους τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τέλος ως μάρτυρας κατέθεσε και ο στενός συνεργάτης του προφυλακισμένου για την ίδια υπόθεση «κάπτεν Τζορτζ» Γ.Μ., ο οποίος δραστηριοποιείται στην πρακτόρευση ποντοπόρων πλοίων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-11-2014 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις