Logo

Στη φυλακή παιδόφιλος - Υποσχόταν δωρεάν διακοπές με αντάλλαγμα όργια με ανήλικα



 
 

paidofilia 14-11-2014Κάθειρξη 6 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστηριο Ρόδου στον 42χρονο Μ.Δ. από...

την Όλυμπο της Καρπάθου.

Ο κατηγορούμενος συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού και θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, καθώς το Δικαστήριο δεν έδωσε ανασταλτική δύναμη στην έφεσή του. 

Ο 42χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Απριλίου του 2008, αφού προηγουμένως είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από αστυνομικές αρχές πολλών χωρών, οι οποίες είχαν εντοπίσει το στίγμα του.

Όπως αναφέρει το rodosalarm, ο 42χρονος έπεσε στην παγίδα Καναδού αστυνομικού, ο οποίος εντόπισε στο διαδίκτυο αγγελία που είχε αναρτήσει.

Με την επίμαχη αγγελία, ο 42χρονος καλούσε τουρίστες παιδόφιλους, να περάσουν τις διακοπές τους σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει στην Κάρπαθο, υποσχόμενος ερωτικές επαφές με ανήλικα παιδιά!

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος πρόσφερε δωρεάν διακοπές στους παιδόφιλους, με αντάλλαγμα να συνευρεθεί ερωτικά με τα ανήλικα παιδιά τους! 

Παρά τα πολλά ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε, η αστυνομική έρευνα σε διεθνές επίπεδο κατάφερε να τον εντοπίσει.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με μεγάλο αρχείο σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος δεν αρνήθηκε την κατηγορία της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε καθεστώς ψυχολογικής πίεσης καθώς και ότι αυτά που έλεγε στην αγγελία του δεν τον εκφράζουν.

Η εισαγγελέας της έδρας, Κυριακή Κλιάμπα με μια αγόρευση "καταπέλτη" για τον κατηγορούμενο τον χαρακτήρισε επικίνδυνο και ζήτησε την ενοχή του, τονίζοντας ότι από όλα τα στοιχεία προέκυψε ότι είναι επαγγελματίας του είδους.

Επιπλέον, η εισαγγελική λειτουργός τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι κανένας από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του δεν προσφέρθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις