Logo

Anonymous εναντίον Lizard Squad στο Twitter [βίντεο]



 
 

anonymous-vs-lizard-squad 27-12-2014Τον πόλεμο ενάντια στους Lizard Squad έχουν κηρύξει οι Anonymous. H πρώτη αφορμή δόθηκε με το "χτύπημα" των Lizard Squad στους ιστότοπους των Playstation και Xbox Live που τέθηκαν εκτός λειτουργίας τα Χριστούγεννά.  Τώρα τα "τύμπανα" του πολέμου ήχησαν ξανά...

για τις επιθέσεις στο δίκτυο Tor.

Συγκεκριμένα, μιλώντας εξ ονόματος της γνωστής, τα τελευταία χρόνια, ομάδας των ακτιβιστών-χάκερ Anonymous, ο χρήστης του λογαριασμού @YourAnonNews στο Twitter καλεί τους Lizard Squad (@LizardMafia) να σταματήσουν τις επιθέσεις στο δίκτυο Tor.

Οι Lizard Squad είχαν αναλάβει την ευθύνη για τις μαζικές επιθέσεις των προηγούμενων ημερών στο Xbox Live και το PlayStation Network. Μάλιστα, ανακοίνωσαν  μέσω Twitter ότι σταματούν, μετά την παρέμβαση του Κιμ Ντότκομ, ο οποίος τους προσέφερε δωρεάν ισόβια πρόσβαση στην υπηρεσία κρυπτογραφημένης αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων Mega.

Στη συνέχεια, προειδοποίησαν ότι θα στραφούν κατά του δικτύου Tor, το οποίο θεωρητικά εξασφαλίζει διαδικτυακή ανωνυμία στους χρήστες του.

«Μόνο χάκερ, παλιάνθρωποι και παιδόφιλοι χρησιμοποιούν το Tor», έγραψαν και πάλι στο Twitter για να δικαιολογήσουν τη νέα τους επίθεση.

Αυτή ήταν μια νέα πράξη για κήρυξη πολέμου από τους Anonymous. «LizardMafia μην παίζετε με το δίκτυο Tor. Οι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την υπηρεσία, λόγω των διεφθαρμένων κυβερνήσεων. Κάντε πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης @YourAnonNews,  προσθέτοντας αρκετές ύβρεις στις αναρτήσεις του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις