Logo

Παραιτήθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ



 
 

anastasiadhs 4-2-2015"Δεν θέλει ο ΠΑΟΚ προπονητή για να κερδίσει αυτόν τον ΟΦΗ" τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναστασιάδης μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, θέτοντας την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης. Φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον...

ΟΦΗ, ο Αγγελος Αναστασιάδης έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης.

"Είναι από τις πιο άσχημες μέρες στην καριέρα μου. Την ευθύνη την παίρνω εγώ", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεσή της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη. Είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσω πρόβλημα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω είμαι εδώ. Ποτέ δεν έφυγα αν αυτό δεν έγινε με συνοπτικές διαδικασίες".

Για τον λόγο της παραίτησής του: "Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Ποιος φταίει γι' αυτό;".

Για την επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Γλύκος: "Δεν είναι τα ονόματα το θέμα, είναι η ομάδα. Δηλαδή αν δεν έπαιζε ο Γλύκος τι θα γινόταν; Την προηγούμενη εβδομάδα μου λέγατε για τον Μακ, το ζήτημα είναι η ομάδα".

Για το ζήτημα του Τζαβέλλα: "Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ".

Δεν αποφασίζει εν θερμώ ο Σαββίδης

Αμέσως μετά την συνομιλία του Άγγελου Αναστασιάδη με τον Αγγελίδη ο δεύτερος ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη για την παραίτηση του προπονητή της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αποφασίσει εντός της ημέρας για το εάν θα την κάνει αποδεχτεί κάτι που αναμένεται να κάνει την Πέμπτη (05/02). Σίγουρα η εικόνα της ομάδας τον έχει προβληματίσει αλλά θέλει πρώτα να σκεφτεί πριν πάρει την απόφασή του.

Έτσι, θα έχει μία σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του ώστε να δει τι θα κάνει με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Σίγουρα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν είναι καλύτερη δυνατή πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λακωνικός ο Αγγελίδης

Λακωνικός και χωρίς όρεξη για πολλά λόγια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελλίδης, κατά την αποχώρηση της ομάδας από την Κρήτη για την Θεσσαλονίκη. Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου", όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της διοίκησης στο θέμα της παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη δεν... έβγαλε είδηση, αφού αρκέστηκε στη γεμάτη νόημα ατάκα: "Ήταν μία εμφάνιση ντροπής...", επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ που ανέφερε πως δεν πρόκειται να παρθεί καμία απόφαση σήμερα το βράδυ και εν θερμώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-2-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις