Logo

Η Nike βγάζει στην αγορά τα παπούτσια από το «Back To The Future II» !



 
 

bcktftr_9-9-2011Πριν από λίγες ημέρες, η Nike ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει 1.500 ζευγάρια «Nike MAG», τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ταινία «Back To The Future II». (Δείτε βίντεο και φωτο)

Για να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη, πρόκειται για τα «MAG shoes», τα θρυλικά παπούτσια που δένονταν μόνα τους και τα οποία φορούσε ο Marty McFly όταν ταξίδευε στο μέλλον με τον Doc Brown για να σώσει τον γιο του.

«Το Nike MAG δεν είναι πλέον το πιο σπουδαίο παπούτσι που δεν δημιούργησε ποτέ η εταιρεία. Το θρυλικό παπούτσι, το οποίο συνέλαβε αρχικά την φαντασία του κοινού στην ταινία “Back To The Future II”, θα κυκλοφορήσει και είναι εδώ για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς τη νόσο του Πάρκινσον», δήλωσε η Nike σε δελτίο Τύπου.

«Το παπούτσι 2011 Nike MAG σχεδιάστηκε για να είναι ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου από την ταινία. Η αισθητική του είναι ολόιδια – από το περίγραμμα του πάνω μέρους μέχρι το φωτεινό LED πάνελ και το ηλεκτροφωταυγές «NIKE» στο λουράκι».

Τα νέα παπούτσια κυκλοφόρησαν ήδη στο eBay, με τιμή εκκίνησης τα 37.500 δολάρια και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στο Ίδρυμα Michael J. Fox για την καταπολέμηση της νόσου του Πάρκινσον.

Η Nike κυκλοφόρησε σχετικό βίντεο, ειδικά αφιερωμένο στα Nike MAG, τα οποία αναμφισβήτητα θα αποτελέσουν τα πιο πολυσυζητημένα παπούτσια της χρονιάς, ενώ έχει προγραμματίσει και ειδικό event για την παρουσίαση τους.

nkshs_9-9-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

mrty_9-9-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-9-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις