Logo

Ιωάννινα: Θύμα “bullying” ο αγνοούμενος φοιτητής, Βαγγέλης Γιακουμάκης;



 
 

giakoumakhs2 12-2-2015Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν έφυγε από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων όπου σπουδάζει. Προβληματισμό...

έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο φοιτητής, που κατάγεται από το Ρέθυμνο, πριν εξαφανιστεί άφησε στο δωμάτιό του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Τώρα άντρες της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας, χτενίζουν τις γύρω περιοχές αλλά και τη λίμνη που βρίσκεται εκεί κοντά. Μάλιστα, την Τετάρτη ένα ελικόπτερο πέταξε πάνω από την πόλη των Ιωαννίνων συμμετέχοντας στην έρευνα. Επίσης, πολλοί εθελοντες έχουν φθάσει ακόμα και από την Κέρκυρα για να βοηθήσουν. Ωστόσο, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση,  δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Ένας μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε το νεαρό το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκεής να τρώει σε ένα σουβλατζίδικο. Όμως, το υλικό από τις  κάμερες δεν δίνουν σαφή εικόνα για το εάν είναι εκείνος ή απλά κάποιος που του μοιάζει.

Οι αρχές εξετάζουν μαρτυρία οδηγού αστικού λεωφορείου, ο οποίος κατέθεσε την Τετάρτη ότι ο Γιακουμάκης επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στις τρεις παρά το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά δεν θυμάται που κατέβηκε.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι εξετάζεται καρέ-καρέ το υλικό των κλειστών κυκλωμάτων από πολλά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει το koutipandoras, o νεαρός φοιτητής είχε εκφράσει πέρυσι παράπονα στους γονείς του, ότι έπεσε θύμα «bullying» από συμφοιτητές του.

Την Παρασκευή, αναμένεται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να στείλουν τα στοιχεία που ζήτησαν οι αρχές, μέσω άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις