Logo

Τραγωδία με 10 νεκρούς σε μπαρ στη Νότιο Αφρική



 
 

notiosafrikh_01-01-2011Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου ενώ έπιναν και τραγουδούσαν για τη νέα χρονιά που μόλις είχε ξεκινήσει!

Ο λόγος για 10 άτομα νεαρής ηλικίας, που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε μπαρ της πόλης Ιπελεγκένγκ – βρίσκεται 300 χιλιόμετρα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ - της Νότιας Αφρικής, όπου διασκέδαζαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι νεκροί ήταν από 18 ετών έως 25 ετών. Η αστυνομία, ωστόσο, εξετάζει το ενδεχόμενο μεταξύ των θυμάτων να υπάρχουν και ανήλικοι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της μικρής πόλης. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου των δέκα ανθρώπων.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις μαρτυρίες αυτοπτών όλα ξεκίνησαν με αφορμή έναν άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ των πελατών.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό δίκτυο SABC μετέδωσε ότι οι μάρτυρες αποδίδουν τους θανάτους στον πανικό ο οποίος επικράτησε μέσα στο μπαρ όταν κάποιοι από τους πελάτες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα μεταξύ τους.

Οι δέκα νεαροί, σύμφωνα με τους μάρτυρες, ποδοπατήθηκαν όταν ορισμένοι από τους θαμώνες προσπαθούσαν πανικόβλητοι να φθάσουν στη μια και μοναδική έξοδο που είχε το μπαρ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις