Logo

Ιωάννινα: Νεκρός βρέθηκε κοντά στη Γαλακτομική σχολή ο Βαγγέλης Γιακουμάκης [φωτο]



 
 

giakoumakh2 15-3-2015Με τον πιο τραγικό τρόπο έκλεισαν οι έρευνες για την αναζήτηση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς την Κυριακή κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, εντοπίστηκε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα. Το άψυχο σώμα βρήκε ένα ζευγάρι - κατά μια δεύτερη εκδοχή βρέθηκε από ένα... 

βοσκό - που ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή, πίστεψαν ότι  η  σορός  ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο φοιτητή από το Ρέθυμνο που είχε εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου 2015 από τη Γαλακτοκομική Σχολη Ιωαννίνων. Κι αυτό γιατί το άψυχο κορμί του νεαρού έφερε μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία πριν ακόμα αναγνωριστεί ο 20χρονος φοιτητής από τον θείο του εξέδωσε για τον εντοπισμό του πτώματος ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασαφαλείας Ιωαννίνων.»

Οι υποψίες των αστυνομικών ότι πρόκειτασι για τον αγνοούμενο φοιτητή επιβεβαιώθηκαν λίγα λεπτά αργότερα, καθώς στο σημείο μετέβη και ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιβιεδάκης (βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στα Ιωάννινα),  ο οποίος αναγνώρισε τον ανηψιό του. 

Το σημείο, στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη  βρίσκεται στον Κατσικά Ιωάννίνων και συγκεκριμένα  ανάμεσα στον ιχθυογενετικό σταθμό της ΔΕΛΙ (Δημοτική Επιχείρηση Λίμνης Ιωαννίνων), και στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία βαλτώδη περιοχή που οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα και βρίσκεται κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή (απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα). Εκεί εκτός από τους αστυνομικούς, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, έχει μεταβεί και ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

giakoumakhs 15-3-2015

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δίπλα στο πτώμα, που είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκε ένα μαχαίρι. Μετά την αναγνώριση του πτώματος, αναμένεται να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου. Μια από τις εκδοχές που εξετάζονται είναι και αυτή της αυτοκτονίας. 

giakoumakhs4 15-3-2015

Στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου Βαγγέλη έχει μεταβεί και .ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος καταγράφει και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 20χρονου φοιτητή.  (πηγή φωτο: epirusgate.blogspot)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις