Logo

Θύμα εκβιασμού ιδιοκτήτης καταστήματος στις Σέρρες



 
 

ekviasmos 8-4-2015Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσαν ένας 25χρονος και ένας 30χρονος που εκβίαζαν νεαρό ιδιοκτήτη καταστήματος στις Σέρρες, απαιτώντας το ποσό των 35.000 ευρώ, ένεκα προσωπικών διαφορών. Η διερεύνηση της υπόθεσης από την Ασφάλεια Σερρών άρχισε μετά από καταγγελία...

του 27χρονου καταστηματάρχη, ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν τηλεφωνήματα από τον 25χρονο, που του ζητούσε απειλητικά να του καταβάλει το ποσό των 35.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα, αλλά και το κατάστημα του, που διατηρούσε από κοινού μαζί με τον πατέρα του.

Τελικώς, μετά από συνεχιζόμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο με τον 25χρονο, όσο και με τον 30χρονο, συμφώνησαν αρχικά να τους καταβάλει ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της Μ.Τρίτης, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε περιοχή των Σερρών, εμφανίστηκαν ο 30χρονος μαζί με τον δεύτερο 25χρονο, προκειμένου να παραλάβουν το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, από τον 27χρονο καταστηματάρχη, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε περιοχή των Σερρών ο πρώτος 25χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης, μαζί με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις