Logo

Επικές γκάφες αστυνομικών [βίντεο]



 
 

epikes-gkafes-astynomikwnΌλοι έχουμε κάνει γκάφες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί όχι και οι αστυνομικοί, οι οποίοι πολλές φορές δέχονται τα πυρά της κοινής γνώμης για τα λάθη που πιθανότατα κάνουν σε διάφορες αποστολές. Αν αυτές οι παρατυπίες, δεν στοιχίζουν σε ανθρώπινες ζωές...

τότε μερικές φορές αγγίζουν τα όρια του αστείου.

Παρακάτω, ακολουθούν πραγματικά περιστατικά, τα οποία προκαλούν άφθονο γέλιο.

 

 

 

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, οι ληστές τράπεζας σε περιοχή του Λος Άντζελες, βγαίνουν οπλισμένοι από το υποκατάστημα που μόλις έχουν «αδειάσει» και επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα, φτάνουν στο σημείο και περιπολικά της αστυνομίας. Και εκεί που οι ληστές πίστεψαν ότι τελείωσαν τα ψέματα, κατάφεραν και διέφυγαν ανενόχλητοι.

• Τα κλοπιμαία πωλήθηκαν στο eBAY

Αστυνομικοί στην περιοχή Cumbria της Βρετανίας συνέλαβαν έναν άντρα για κλοπή, ο οποίος όταν βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο ο δικαστής απέρριψε την υπόθεση όταν ανακάλυψε ότι οι ένστολοι είχαν πουλήσει τα κλοπιμαία στο eBAY!

• Η εκπαίδευση με χειροβομβίδα πήγε λάθος

Παρακολουθείτε στο πάνω βίντεο, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αστυνομικών στην Βραζιλία, όπου μερικοί μαθητές δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο. Κατά την εκπαίδευση με χειροβομβίδες στην Ακαδημία, μια νεαρή ρίχνει τη φονική αυτή βομβίδα σχεδόν πίσω της, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

• Το θύμα ήταν ... φουσκωτή κούκλα του σεξ

epikes-gkafes-astynomikwn1-15-5-2015

Αστυνομικοί στην Κίνα, στην περιοχή Shandong, έσπευσαν σε ένα περιστατικό πνιγμού νεαρής γυναίκας. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 18 ένστολοι με σκοπό τη διάσωση του θύματος. Τελικά το.. θύμα σώθηκε και η επιτυχημένη αυτή επιχείρηση, συγκέντρωσε περί τους 1.000 ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι έσπευσαν να δουν από κοντά τη διάσωση. Το θύμα, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν μια φουσκωτή κούκλα του σεξ!

• Έκλεψε αυτοκίνητο με τα... δάχτυλά της

Η γυναίκα την οποία αστυνομικοί στις ΗΠΑ έχουν εντοπίσει, καταφέρνει και κλέβει το περιπολικό χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της. Η δράστης, είχε βάλει τα δάχτυλά της σε μια τσάντα, πείθοντας τους ένστολους ότι ήταν όπλο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2015 από directNEWS.gr πηγή: Newsbeast.gr


Τελευταίες Ειδήσεις