Logo

Ο Ματ Λε Μπλανκ λέει όχι στα “Φιλαράκια”



 
 

filarakia_7-1-2011Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αναρίθμητες φήμες στο Χόλυγουντ σχετικά με το ότι το καστ της πολυαγαπημένης σειράς “Τα Φιλαράκια” (Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρυ, Ματ Λε Μπλάνκ και Ντέιβιντ Σβίμερ) θα ξανασμίξει για τις ανάγκες μιας ταινίας, που θα είναι βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά.

Οι φήμες αυτές έφτασαν στο ζενίθ πέρυσι, όταν η Άνιστον και η Κοξ εμφανίστηκαν μαζί στην τηλεοπτική κωμική σειρά “Cougar Town”, ενώ βοήθησε αρκετά κι η δήλωση του Μάθιου Πέρυ ότι θα ξαναέσμιγε τηλεοπτικά με τους συμπρωταγωνιστές του με μεγάλη του χαρά. 

Ο Ματ Λε Μπλανκ ωστόσο, δήλωσε στο περιοδικό “US TV” ότι δεν βρίσκει νόημα στην επανένωση του καστ.

Στην πραγματικότητα, ο αγαπημένος ηθοποιός απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής του σε νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς “Τα Φιλαράκια”.

«Όχι. Καλύτερα να κάνω ένα πάρτι και να βρεθούμε όλοι μαζί εκεί», δήλωσε ο Ματ όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να ξανασμίξουν τα “Τα Φιλαράκια”. «Τα “Φιλαράκια” ήταν κάτι υπέροχο και μαγικό και νιώθω πάρα πολύ τυχερός που ήμουν μέρος του. Χωρίς να είμαι αχάριστος, δεν θεωρώ ότι μια ενδεχόμενη επανένωση είναι εφικτή. Ποια θα ήταν η ιστορία; Βρισκόμαστε και πάλι όλοι μαζί και μετά τι; Θα πίνουμε καφέ;», προσέθεσε ο ηθοποιός.

Η διάσημη σειρά προέβαλε συνολικά 236 επεισόδια κατά τη δεκαετή διάρκειά της - από το 1994 έως το 2004 -, ενώ το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική μόνο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις