Logo

Διώκεται ο γιατρός του Michael Jackson



 
 

giatros_jackson_7-1-2011Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον επιχείρησε να αποκρύψει στοιχεία για τα φάρμακα που έπαιρνε το είδωλο της ποπ, από τους γιατρούς, που προσπάθησαν να σώσουν τον τραγουδιστή το μοιραίο βράδυ του θανάτου του, αποφάνθηκε σήμερα το δικαστήριο.

Ο γιατρός Μάρτιν Μπλάουντ είπε ότι είδε τον Δρ. Κόνραντ Μάρρεϊ να τοποθετεί τρία μπουκάλια παυσίπονα σε μία σακούλα, όσο οι γιατροί πάλευαν να επαναφέρουν τον Τζάκσον στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρρεϊ είχε πει επίσης στους γιατρούς, ότι δεν είχε δώσει στον Τζάκσον κανένα φάρμακο.

 

«Είδα τρία μικρά μπουκάλια λιδοκαΐνης», κατέθεσε ο Μπλάουντ. «Τα πήρε με τρόπο απ’ το πάτωμα και τα έβαλε μέσα σε μία μαύρη σακούλα». 

 

Ο Μπλάουντ κατέθεσε επίσης ότι πιστεύει πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν νεκρός τουλάχιστον 20 λεπτά πριν φτάσει βοήθεια και προσέθεσε ότι ο Μάρρεϊ είπε στους γιατρούς, ότι ο τραγουδιστής είχε χάσει τις αισθήσεις του ένα λεπτό περίπου πριν φτάσει η αστυνομία στον τόπο του συμβάντος.

Η κατάθεση του Μπλάουντ συνάδει με εκείνη του συναδέλφου του, Ρίτσαρντ Σένεφ, ο οποίος είχε καταθέσει ότι τα χέρια και τα πόδια του Τζάκσον είχαν ήδη αρχίσει να γίνονται μπλε την στιγμή που έφτασαν οι γιατροί στον τόπο του συμβάντος.

Σήμερα ήταν η τρίτη μέρα της προκαταρκτικής ακρόασης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, προκειμένου να αποφανθεί αν ο Μάρρεϊ πρέπει να παραπεμφθεί σε πλήρη δίκη.

Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον κατηγορείται ότι ευθύνεται για τον θάνατο του τραγουδιστή, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία για ακούσια ανθρωποκτονία.

Αρκετοί από τους συγγενείς του Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, Κάθριν, και της μικρότερης αδερφής του, Λατόγια,  παρευρέθησαν σήμερα στο δικαστήριο.

Η κατηγορούσα αρχή ισχυρίζεται ότι ο Δρ. Μάρρεϊ χορήγησε στον Τζάκσον μια θανατηφόρα δόση του ισχυρού αναισθητικού προποφόλη, καθώς και άλλα ηρεμιστικά στο υπνοδωμάτιο του πριν πεθάνει στις 25 Ιουνίου του 2009.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις