Logo

Βρετανία: Επιτέθηκε σε 13χρονο επειδή... τον κέρδισε στο Playstation



 
 

bradford_30-9-2011Ένας μεσήλικας στην Αγγλία κατηγορείται ότι πήγε στο σπίτι ενός εφήβου και του επιχείρησε να τον στραγγαλίσει, επειδή λίγο νωρίτερα είχε... χάσει στο παιχνίδι που έπαιζαν online στο Playstation.

Ο Mark Bradford, 46 ετών, έγινε έξαλλος όταν ένας 13χρονος σκότωσε τον "χαρακτήρα" του στο πολεμικό παιχνίδι Call of Duty, και τόλμησε να αστειευτεί μαζί του για το "θάνατό" του.

call_of_duty_30-9-2011Άνεργος πατέρας τριών παιδιών, ο Bradford όμησε έξω από το σπίτι του στο Πλίμουθ και έτρεξε στο σπίτι του φίλου του 13χρονου, όπου έπαιζαν μαζί, μιλώντας με τον 46χρονο μέσω μικροφώνου.

Ο μεσήλικας, εισέβαλε στο δωμάτιο και έπιασε το αγόρι με τα δύο χέρια από το λαιμό, αφήνοντάς τον μόνο μετά από την παρέμβαση της έντρομης μητέρας που έσπευσε να τον απελευθερώσει, τραβώντας τον 46χρονο μακριά.

Ο Bradford, ο οποίος έχει ιστορικό ψυχικών διαταραχών, συνελήφθη και δήλωσε ένοχος για επίθεση, λέγοντας ότι ήταν μια στιγμή τρέλας.

"Έπαιζα όλη μέρα και με παγίδευε συνεχώς, με παγίδευε και δεν έλεγε να σκάσει", είπε στο δικαστήριο. "Δεν είχα κακή πρόθεση. Τον ξαναείδα και του ζήτησα συγνώμη. Μάλιστα, ξαναπαίξαμε", πρόσθεσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-9-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις