Logo

Έκρυψαν ηρωίνη σε... επιτραπέζιο παιχνίδι και χειριστήρια playstation [φωτο]



 
 

paixnidia hrwinh 16-9-2015Αστυνομικοί της Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής Αιγαίου πέρασαν χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς άνδρες -δυο από τη Γκάνα και έναν από τη Νιγηρία- που προσπάθησαν, με ιδιαίτερα εφευρετικό τρόπο, να εισάγουν ναρκωτικά στη χώρα...

Συνολικά 416 γραμμάρια ηρωίνης κατασχέθηκαν σε δύο περιπτώσεις, ενώ οι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 20, 33χρονος 51χρονος ετών, συνελήφθησαν και πρόκειται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδικότερα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν στην πρώτη περίπτωση την ηρωίνη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη (διπλός πάτος) που είχε δημιουργηθεί εντός ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού, αλλά και σε ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από Ινδία.

Στη δεύτερη περίπτωση εντόπισαν γραμμάρια ηρωίνης εντός ενός ζεύγους ακουστικών και τριών χειριστηρίων βιντεοπαιχνιδιών σε ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από Μαλαισία.

Τα ταχυδρομικά δέματα εντοπίστηκαν στο κεντρικό κατάστημα διανομής των ΕΛ.ΤΑ. και στο αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος, με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών της Υπηρεσίας, αλλά και με τη συνδρομή των υπαλλήλων του Τελωνείου αερολιμένα ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Οι παραλήπτες που συνελήφθησαν είχαν δηλώσει διευθύνσεις στην Αθήνα που δεν αντιστοιχούσαν στις πραγματικές τους κατοικίες και προσήλθαν για τη παραλαβή των ταχυδρομικών δεμάτων με πλαστά πιστοποιητικά ταυτότητας.

paixnidia2 hrwinh 16-9-2015

paixnidia3 hrwinh 16-9-2015

paixnidia4 hrwinh 16-9-2015

paixnidia5 hrwinh 16-9-2015

paixnidia6 hrwinh 16-9-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-9-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις