Logo

Παραίτηση Γεωργιάδη από τη ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο παιδεραστίας



 
 

gewrgiadhs1 21-1-2016Mε προσχηματικές κορώνες επέλεξε να δημοσιοποιήσει την παραίτησή του από τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Γεωργιάδης μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc. Ο πρώην, πλέον, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης και πολιτικές σκοπιμότητες, σχετικά με την...

παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο ζήτημα που προέκυψε. Ο ίδιος δηλώνει ότι σταματά άμεσα να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματος είναι συνεργάτης του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc» σχετικά με υπόθεση παιδεραστίας στην οποία φέρεται να ενεπλάκη ο κ. Γεωργιάδης.

Ο δημοσιογράφος, τόσο με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στην εισαγγελία όσο και με τα στοιχεία που δημοσιεύνται στο περιοδικό, αποκαλύπτει πως ο κ. Γεωργιάδης συνελήφθη στη Μολδαβία για υπόθεση παιδεραστίας και αφέθηκε ελεύθερος επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ, ενώ είχε και χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της χώρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2016 από directNEWS.gr πηγή: koutipandoras.gr

σχετικά θέματα:

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο εμπλέκεται ο Νίκος Γεωργιάδης


Τελευταίες Ειδήσεις