Logo

Καταθέτει η πρώτη μάρτυρας, στην υπόθεση παιδεραστίας που εμπλέκει τον Γεωργιάδη



 
 

gewrgiadhs 27-1-2016Στην Αθήνα βρίσκεται η πρώτη μάρτυρας που πρόκειται να καταθέσει για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, που εμπλέκεται στην υπόθεση παιδεραστίας στην Μολδαβία το 2011. Πρόκειται για την βασική μάρτυρα στην υπόθεση, Ναταλία Μπαϊράμ, συνήγορο των 4ων ανήλικων αγοριών που κατονομάζουν τον Νίκο Γεωργιάδη ως...

εκείνον που τα κακοποίησε σεξουαλικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η κ Μπαϊράμ είναι δικηγόρος του μολδαβικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση του Trafficking, LaStrada.

Στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης καταθέτει όλα τα στοιχεία που διαθέτει για την υπόθεση του κυκλώματος παιδεραστίας και αφορούν τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη, μετά από την κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών

Οι αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στο περιοδικό HOT DOC περιλαμβάνονται στην δικογραφία την οποία ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης διαβίβασε άμεσα στη διεύθυνση Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (Trafficking), προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Mητσοτάκη έχει διαπράξει στο παρελθόν κακουργήματα κατά ανήλικων αγοριών. Ειδικότερα, αν είναι βιαστής ανηλίκων, όπως επίσης αν έχει εκμεταλλευθεί και κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα αγόρια.

martyras gewrgidadhs27-1-2016

Στο περιοδικό αποκαλύπτεται μαρτυρία 16χρονου ο οποίος κατονόμασε στο Ερευνητικό Κέντρο Δημοσιογραφίας της Μολδαβίας, αλλά και στη διεθνή ΜΚΟ για ζητήματα Trafficking, ''La Strada'', όπως επίσης και στη Διεύθυνση Καταπολέμησης του Trafficking του υπουργείου Εσωτερικών (CCTP) της Μολδαβίας, τον Γεωργιάδη ως εκείνον που του έδωσε 75 ευρώ προκειμένου να του κάνει μασάζ αλλά εκείνος τον βίασε. Ο τρόπος και η αμεσότητα που αντιμετώπισε η εισαγγελία την αποκάλυψη του Hot Doc αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Η Ναταλία Μπαϊράμ εκπροσωπεί τρία ακόμα ανήλικα αγόρια που κατονομάζουν τον Νίκο Γεωργιάδη ως τον βιαστή τους. Είχε δε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Ο Γεωργιάδης τα διέφθειρε. Όλα αυτά τα παιδιά είχαν προβλήματα και ήταν σε ανάγκη χρημάτων. Η Μολδαβία είναι φτωχή χώρα. Γνωρίζω επίσης από τις καταθέσεις των θυμάτων ότι ο Γεωργιάδης συνήθιζε να κάνει πολύ άγριο σεξ (Very Hard Sex). Ήταν πολύ βίαιος κατά την σεξουαλική διείσδυση».

Η Ναταλία Μπαϊράμ είναι η πρώτη από μια σειρά μαρτύρων που πρόκειται να καταθέσουν στον εισαγγελέα για την υπόθεση Γεωργιάδη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2016 από directNEWS.gr πηγή: koutipandoras.gr


Τελευταίες Ειδήσεις