Logo

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, από τη «μαύρη χήρα»



 
 

thanasis labrou 23-2-2016Νέες δικαστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από την Κοιλάδα Αργολίδας, για την οποία κατηγορείται η 37χρονη σύζυγός του, Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία είναι γνωστή στην περιοχή ως η «διαβολική χήρα». Η Δήμητρα Βούλγαρη - Λάμπρου,τον Ιούλιο του 2015...

ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της  σχεδόν οκτώ μήνες μετά το έγκλημα και αργότερα την ανακάλεσε. Ο 42χρονος καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στην αυλή του σπιτιού του παιδικού του φίλου Τάκη στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ναυπλίου με πρόσφατο βούλευμά του απέρριψε όλα τα αιτήματα της κατηγορουμένης για ακύρωση ένορκων και προφορικών καταθέσεών της  καθώς και για αποφυλάκιση της. Αντίθετα, το δικαστικό συμβούλιο διέταξε την παράταση της προφυλάκισης της 37χρονης για ακόμα ένα εξάμηνο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη στο βούλευμα γίνεται δεκτό ότι η κατηγορουμένη πυροβόλησε το θύμα δύο φορές και το άφησε να πεθάνει αντί να καλέσει άμεσα σε βοήθεια. 

Ο  δικηγόρος της Δήμητρας Βούλγαρη-Λάμπρου, Σπύρος Ρομποτής, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε η πελάτισσα του στο άκουσμα της παράτασης της προφυλάκισής της. 

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εκείνη. Πάντα έχει την προσδοκία ότι θα φανεί η πραγματική αλήθεια το συντομότερο δυνατό», είπε ο δικηγόρος. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η  37χρονη κατηγορούμενη παραμένει έγκλειστη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, της παράνομης οπλοφορίας και της  παράνομης οπλοχρησίας.

Η κύρια ανάκριση συνεχίζεται και αναμένονται εξελίξεις για το αν η κατηγορουμένη είχε στο έγκλημα συνεργό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-2-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις