Logo

Ένας ακόμη κατηγορούμενος για το Noor 1 βρέθηκε νεκρός στη Δραπετσώνα



 
 

noor1Νεκρός βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας - όπου "φιλοξενούνταν" τους τελευταίους μήνες μετά την αποφυλάκισή του, λόγω συμπλήρωσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης - ο 32χρονος Ινδός μηχανικός του δεξαμενόπλοιου Noor 1 που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης. Ο 32χρονος ήταν τρίτος στην ιεραρχία του πληρώματος του ναρκωπλοίου...

και δικαζόταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, για τους δύο τόνους ηρωίνης που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ινδός μηχανικός - ο οποίος διέμενε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με άλλα 9 μέλη του πληρώματος και δύο ακόμη Τούρκους υπηκόους που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, επειδή δεν είχαν χρήματα για να νοικιάσουν σπίτι και να μείνουν - αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της Παρασκευής και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Όπως είχε αναφέρει στο δικαστήριο και ο συνήγορός του Γιάννης Γλύκας, οι συνθήκες στις οποίες διέμεναν ήταν άθλιες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπέστη καρδιακή προσβολή. Σημειώνεται, ότι πριν από μερικούς μήνες είχε πεθάνει κατά τη μεταφορά του από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατούνταν στο νοσοκομείο ένας άλλος κατηγορούμενος τουρκικής καταγωγής, ο οποίος φερόταν ως ένας από τους διοργανωτές της διακίνησης των ναρκωτικών με το Noor 1.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα την τελευταία διετία διαπράχθηκαν δολοφονίες ατόμων στην Τουρκία και την Ολλανδία που οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι είναι σχέση με την υπόθεση του Noor1.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-4-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις