Logo

Πανιώνιος - ΟΦΗ 1-3 (vids)



 
 

ofi-5-11-2011Με πρωταγωνιστές τους Σίσιτς και Μάντζιο ο ΟΦΗ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου.

Με πρωταγωνιστές τους Μάντζιο, Σίσιτς και την αμυντική του γραμμή, ο ΟΦΗ πέρασε εύκολα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έστησε για ακόμη μια αγωνιστική πολύ καλά την ομάδα του και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει το πολύτιμο εκτός έδρας "τρίποντο" και να φτάσει στους 12 βαθμούς. Από την άλλη ο Πανιώνιος για ακόμη μια αγωνιστική ήταν κακός έμεινε στους 8 βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμη στην έδρα του.

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο ΟΦΗ έπαιξε πιο έξυπνα και με το αγωνιστικό στυλ που αρέσει στον Νίκο Αναστόπουλο, δηλαδή τις αντεπιθέσεις κάτι που του απέφερε τα δύο πρώτα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος προσπάθησε περισσότερο, κατάφερε να μειώσει, αλλά ο ΟΦΗ και πάλι στηριζόμενος στην πολύ καλή του αμυντική λειτουργία βρήκε τον τρόπο να σημειώσει ένα ακόμη γκολ και να πάρει το πολύ μεγάλο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κουρομπυλιά (Καρδίτσας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Καιρός: Αίθριος

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πετκάκτης (46' Αυλωνίτης), Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Σάμαρης, Κουμόρτζι, Μιλοβάνοβιτς (46' Ρόκας), Σκέμπρι, Κούτσι, Γουνδουλάκης (79' Κολοβός).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς (83' Βερόν), Τ. Λόπεθ, Χ. Λόπεθ (77' Κάται), Σίσιτς, Σουμπίνιο (73' Ρόβας), Μάντζιος.

Κίτρινες κάρτες: Τσότσαλιτς (39', Πανιώνιος), Σιόβας (53', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (67', Πανιώνιος)-Κάλαϊτζιτς (49', ΟΦΗ), Ρόβας (78', ΟΦΗ), Σίσιτς (80', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Κούτσι (66', Πανιώνιος)-Σίσιτς (26', 80', ΟΦΗ), Μάντζιος (36', ΟΦΗ)

Έξυπνο παιχνίδι από τον ΟΦΗ

Οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις, καθώς προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και να πιάσουν ρυθμό.

Ένα σουτ του Σουμπίνιο στο πρώτο λεπτό, ο Ελευθερόπουλος δεν είχε πρόβλημα να πιάσει την μπάλα, ενώ στο 6'το σουτ του Κούτσι για τους γηπεδούχους έφυγε άουτ.

Στο 12', πάλι ο Κούτσι δοκίμασε το σουτ με τον Κάρολ να μαζεύει την μπάλα, ενώ από το δυνατό σουτ του Μιλοβάνοβιτς εκτός περιοχής στο 20', η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κάρολ.

Ο ΟΦΗ μετά το πρώτο εικοσάλεπτο άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να φτάσει στον στόχο του και να "παγώσει" τη Νέα Σμύρνη.

Στο 26', ο Σίσιτς έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Τσότσαλιτς και κατέληξε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουμπίνιο και ο Σίσιτς με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ελευθερόπουλου και έκανε το 0-1 για τους Κρητικούς.

Δέκα λεπτά αργότερα (36') η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Μάντζιος έξω από την περιοχή, απέφυγε ωραία τον Τσότσαλιτς και με ωραίο σουτ νίκησε τον Ελευθερόπουλο και έγραψε το 0-2 για την ομάδα του ΟΦΗ.

Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο ΟΦΗ είχε κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Κάρολ και έτσι ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να απειλήσει.

Την κατοχή ο Πανιώνιος

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τάκης Λεμονής έκανε από την αρχή δύο αλλαγές, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο την ομάδα του και να την κάνει πιο επιθετική.

Στο 54', από το απευθείας κτύπημα φάουλ του Μπουλούτ, η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η μπάλα και από το σουτ του Σάμαρη στο 63'.

Τρία λεπτά αργότερα (66'), ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σιόβας έκανε την κεφαλιά και ο Κούτσι από κοντά με προβολή μείωσε σε 1-2 για τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος στην συνέχεια, είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτό που "κλείδωσε" τη νίκη.

Στο 80' λοιπόν, ο Μάντζιος έβγαλε μια έξοχη μπαλιά στον Σίσιτς, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο και με ωραία πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-3.

Στο 90' ο Σάμαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δεν άλλαξε κάτι με τον ΟΦΗ να παίρνει μια πολύ σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου.

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Μίρνες Σίσιτς έκανε την διαφορά για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Ο Σλοβένος μέσος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ σε γενικές γραμμές από τα πόδια του ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των Κρητικών.

Η Συνέντευξη Τύπου

Ο Πανιώνιος δεν έχει αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα από τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, κράτησε χαμηλούς τους τόνους, παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, λέγοντας πως συνεχίζει ο σύλλογος ταπεινά ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 3
1 Ασίστ 2
11 Τελικές προσπάθειες 8
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
0 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 2
9 Επεμβάσεις 18
21 Κλεψίματα 12
16 Φάουλ 14
0 Οφσάιντ 4
3 Κόρνερ 3
52 Λάθη 48
8/29 Γεμίσματα 2/10

Το φιλμ του αγώνα

1': Σουτ από τον Σουμπίνιο, ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. 

6': Ο Κούτσι δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

20': Δυνατό σουτ από τον Μιλοβάνοβιτς η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό μκάθετο δοκάρι του Κάρολ.

26': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Σίσιτς με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

36': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μάντζιος με ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2 για τον ΟΦΗ.

54': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουλούτ η μπάλα άουτ.

63': Σούτ από τον Σάμαρη, η μπάλα έφυγε άουτ.

66': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά και ο Κούτσι με προβολή μείωσε σε 1-2 για τον Πανιώνιο.

80': ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Μετά από ωραία πάσα του Μάντζιου, ο Σίσιτς μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-3 για τον ΟΦΗ.

90': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σάμαρη, η μπάλα έφυγε άουτ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-11-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις