Logo

Υπόθεση Siemens: Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η μετάφραση του βουλεύματος



 
 

siemens 26-7-2016Το βούλευμα για την υπόθεση της Siemens, που υπερβαίνει τις 3.000 σελίδες, θα πρέπει με την έναρξη του νέου έτους να έχει μεταφραστεί από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών σε δύο γλώσσες, τη Γαλλική και τη Γερμανική. Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας,  Ισίδωρος Ντογιάκος, σε...

εκτέλεση σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, αφού συνεννοήθηκε προηγουμένως με τους αρμοδίους του υπουργείου Εξωτερικών, έθεσε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετάφρασης σε δύο γλώσσες, οι οποίες θα πρέπει να  είναι ολοκληρωμένες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 14 Ιουλίου 2016 ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση των δυο υποθέσεων της Siemens που αναβλήθηκαν επ΄ αόριστον. Στην συνέχεια, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στον κ. Ντογιάκο να διαβιβάσει άμεσα το βούλευμα που αφορά την υπόθεση της Siemens στο υπουργείο Εξωτερικών και αφού συνεννοηθεί με τους αρμοδίους του ΥΠΕΞ, να θέσει χρονοδιάγραμμα για την μετάφρασή του σε δύο γλώσσες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις