Logo

Έτοιμος ο Ιβάν Σαββίδης να καταθέσει την 1η δόση για την τηλεοπτική άδεια [βίντεο]



 
 

savvidhs 26-9-2016Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα ο πρώτος επιλαχών για την κατοχύρωση τηλεοπτικής άδειας, επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, δήλωσε έτοιμος να καταθέσει εντός των επόμενων ημερών το ποσό της πρώτης δόσης που του αναλογεί.  Ο κ. Σαββίδης, συγκεκριμένα, μιλώντας τη Δευτέρα στην ΕΡΤ, αφού...

διαβεβαίωσε για την ετοιμότητά του να καταβάλει την επίμαχη δόση, επανέλαβε ότι  είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τους όρους μίας συνεργασίας με τον Alpha του Δ. Κοντομηνά και το Star του επιχειρηματία Ι. Βαρδινογιάννη, ενώ σε περίπτωση άρνησής τους τόνισε ότι αυτοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι εντός των 90 ημερών, που έχει θέσει το κράτος ως προθεσμία, θα λυθεί αυτό το ζήτημα πιθανών συνεργασιών, και υπογράμμισε ότι πιο σωστό είναι να παραμείνουν στις θέσεις τους οι υπάρχοντες εργαζόμενοι στα κανάλια.

Απαντώντας σε ερώτηση τι κανάλι ονειρεύεται να δημιουργήσει, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας και το κανάλι δεν αποτελεί εξαίρεση».

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι με βάση τη διαδικασία, μετά τον απαιτούμενο έλεγχο του πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη, ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος, εντός των επόμενων ημερών, να καταβάλει το τίμημα της πρώτης δόσης που του αναλογεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις