Logo

Μυστήριο με την εξαφάνιση 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα - Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ [φωτο]



 
 

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας 6χρονης, της Στυλιανής Εικοσπεντάκη,  από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα έχει σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές. 

Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί έρευνα ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε αναγγελία για την εξαφάνιση της μικρής. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για την εξαφάνιση του κοριτσιού έχουν ως εξής:  Ο πατέρας ξυπνώντας το πρωί της Πέμπτης διαπίστωσε ότι το παιδί είχε χαθεί. Ωστόσο, με καθυστέρηση και αφού προηγουμένως πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και όχι καλώντας άμεσα το 100.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 6χρονο κορίτσι πάσχει από κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του πολύ μακριά από το σπίτι. Επίσης, η μητέρα του παιδιού είναι στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση,

Οι αστυνομικοί κάλεσαν  για νέα κατάθεση τον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού, ο οποίος καταθέτει αυτή την ώρα. Τον δίδυμο αδελφό της μικρής τον φροντίζουν ψυχολόγοι του τμήματος Ανηλίκων.

Ο πατέρας της μικρής υποστήριξε ότι στο σπίτι έγινε διάρρηξη. Επίσης η μητέρα της 6χρονης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πως «εκείνος έβαλε τα παιδιά για ύπνο και έβγαλε έξω τα σκουπίδια και μάλλον ξέχασε τα κλειδιά απέξω. Πήγε το πρωί να ξυπνήσει τα παιδιά, είδε τα συρτάρια ανοικτά, τα χρυσαφικά μου έλειπαν, είδα και την ντουλάπα μας ανοικτή και την τσάντα μου πάνω στο σαλονάκι».

Στη συνέχεια η μητέρα, που δεν βρισκόταν στο σπίτι το επίμαχο βράδυ, συμπλήρωσε πως «θα έκλαιγε αν καταλάβαινε πως κάποιος ξένος πάει να την πάρει αλλά μέσα στον ύπνο της μπορεί να νόμισε πως ήμουν εγώ».

Το Χαμόγελο του Παιδιού από την πλευρά του καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με τα γραφεία του ή να καλέσει στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις