Logo

Πυροβολισμοί έξω από το Εφετείο - Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου ο δράστης [βίντεο]



 
 

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί της Παρασκευής, έξω από το κτήριο του Εφετείου της Αθήνας μετά την αναβολή της δίκης για την απαγωγή και δολοφονία, του Μάριου Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ένας συγγενής του θύματος, την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα φωνάζοντας ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα του παιδιού επειδή οι κατηγορούμενοι είναι λαμόγια. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγείται στη ΓΑΔΑ.

Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε στις 9 Αυγούστου του 2012 οπότε είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο. Ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, η μητέρα του Μάριου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί της. Στην υπόθεση ενεπλάκη ένας 73χρονος οικογενειακός φίλος ο οποίος έπεισε την μητέρα να μην ειδοποιήσει αμέσως τις αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος. Στην πορεία ωστόσο αποδείχθηκε πως ο 73χρονος ήταν "εγκέφαλος" της όλης υπόθεσης. Να σημειωθεί, ότι το πτώμα του 26χρονου δεν έχει εντοπιστεί.

Σε πρώτο βαθμό ο 73χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 23χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκβίασης. Κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγος του η οποία έχει καταδικαστεί σε 18 έτη κάθειρξη για αρπαγή, απλή συνεργεία σε απόπειρα εκβίασης και συμμορία. Στην δίκη είναι κατηγορούμενοι επίσης άλλα πέντε πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις