Logo

Ο Αρτέμης Σώρρας «ξαναχτύπησε»: Είμαι παρών, δεν πέθανα. Κάποια στιγμή θα εμφανιστώ



 
 

Νέο μήνυμα,  αυτή τη φορά μέσω του δικηγόρου του στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής", έστειλε ο καταζητούμενος και άφαντος επί οκτώ μήνες Αρτέμης Σώρρας.

«Είμαι παρών, δεν πέθανα. Είμαι δίπλα στους συνέλληνες και κάποια στιγμή θα εμφανιστώ και θα λογοδοτήσω ενώπιον της Δικαιοσύνης αφού τελειώσει πρώτα το εις βάρος μου δικαστικό πραξικόπημα».

Τα παραπάνω δήλωσε, μέσω του συνηγόρου του, ο Αρτέμης Σώρρας, προσθέτοντας:  «Δεν φοβάμαι τη Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν το Μάρτιο του 2017 σε κάθειρξη 8 ετών ο καθένας και και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Η καταδίκη του Σώρρα και της συζύγου του αφορούσε τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του ζευγαριού ο κουμπάρος του και πρώην συνεργάτης του,  Φώτης Λεμπίδας.

Ο μηνυτής υποστήριζε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είχε κλέψει 100.000 ευρώ την περίοδο που οι δύο άνδρες συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ότι για την αγοραπωλησία του αυτοκινήτου του, ο καταζητούμενος του είχε δώσει ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ. 

Μέχρι σήμερα οι διωκτικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Αρτέμη Σώρρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί διεθνές  ένταλμα σύλληψης.

Μήνυμα οργής κατά των πρώην συνεργατών του

Στις αρχές του περασμένου μήνα, μετά από σιωπή μηνών, ο Αρτέμης Σώρρας έκανε ξανά την εμφάνισή του με ένα ηχητικό μήνυμα με το οποίο επιτέθηκε με σφοδρότητα στους άλλοτες στενούς συνεργάτες του, Βασίλη  Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, τους οποίους χαρακτηρίζει «κερατάδες» και «προδότες». 

Αφορμή για το οργισμένο ύφος του μηνύματος του Αρτέμη Σώρρα ήταν το συνέδριο  που είχε προγραμματιστεί για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις». 

Χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα τρία στελέχη της Ε.ΣΥ. ο φυγόποινος, Αρτέμης Σώρας, τόνιζε στο μήνυμά του: «Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις