Logo

Κοσμήματα από ξύλο του… Λευκού Οίκου !



 
 

jwlrfrmwhthus_29-1-2011_2Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα είχε η πρώτη κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα, η οποία ανακάλυψε μία - σχετικά άσημη έως τώρα - σχεδιάστρια κοσμημάτων, προκειμένου να τη βοηθήσει να υλοποιήσει την ιδέα της.

Η Κάρα Ρος, σχεδιάστρια κοσμημάτων με εικοσαετή εμπειρία στη βιομηχανία, κλήθηκε από την ίδια τη Μισέλ Ομπάμα για να σχεδιάζει κοσμήματα για την ίδια και τους διεθνείς καλεσμένους της, από ξύλο του Λευκού Οίκου!

Η Ρος, σε συνέντευξή της σε περιοδικό μόδας, δήλωσε: «Είδαν από τον Λευκό Οίκο ότι φτιάχναμε ξύλινα κοσμήματα και ήθελαν κάποια κομμάτια, φτιαγμένα από Αμερικάνο σχεδιαστή, για να τα δίνει η Μισέλ Ομπάμα στους διεθνείς καλεσμένους της. Μας έστειλαν λοιπόν ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου από τον Λευκό Οίκο και φτιάξαμε κάποια κομμάτια από αυτό, ενώ στο κάθε κομμάτι ξεχωριστά, γράψαμε “Αποκλειστικά σχεδιασμένο για τη Μισέλ Ομπάμα από την Κάρα Ρος” ».

«Σκέφτηκα “Τι υπέροχη ιδέα που είναι να δίνουν στους διεθνείς καλεσμένους ένα δώρο που α) προέρχεται από Αμερικάνο σχεδιαστή και β) είναι ένα αυθεντικό κομμάτι και προέρχεται από τον Λευκό Οίκο”. Για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκε απίστευτο που σκέφτηκαν εμένα για να την υλοποιήσω», προσέθεσε η σχεδιάστρια.

Η Μισέλ ωστόσο, δεν αρκείται στο να δωρίζει απλά τα κοσμήματα της Κάρα. Τα φοράει κι η ίδια. Από τον περασμένο Νοέμβριο, η πρώτη κυρία της Αμερικής έχει θεαθεί να φοράει σχέδια από τη συλλογή της Κάρα πάρα πολλές φορές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις