Logo

Ένας παράνομος έρωτας πίσω από το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών - Τι έγραφε στα τελευταία sms



 
 

Η εκδοχή της αυτοκτονίας  με βάση τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται να είναι η επικρατέστερη στην περίπωση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οι αρχές βέβαια αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια θανάτου, ωστόσο η ιστορία πίσω από το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών δείχνει ότι η αυτοχειρία είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Όπως έγινε γνωστό, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη το τελευταίο διάστημα είχε εμπλακεί στα "δίχτυα" ενός θυελλώδους παράνομου έρωτα.

Η Ειρήνη Λαγούδη, συγκεκριμένα, είχε γίνει το τρίτο πρόσωπο στη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού, καθώς είχε συνάψει ερωτική σχέση με μεγαλογιατρό της περιοχής.  Είχε ερωτευτεί παράφορα το μεγαλογιατρό και ο δεσμός τους ήταν ένα επασφράγιστο μυστικό, καθώς ο άνδρας δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το  παράνομο ζευγάρι βρισκόταν αρκετά συχνά, ζώντας τον έρωτά του.

Την Πέμπτη πριν από τα Φώτα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για αυτό το μεγάλο έρωτα, αλλά και για τη ζωή της 44χρονης. Τη μέρα αυτή η Ειρήνη Λαγουδάκη τυφλωμένη από αγάπη για τον γιατρό, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σχέση αυτή ως ερωμένη και πήρε την απόφαση να μιλήσει στη σύζυγο του άνδρα που αγαπούσε.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν,  πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του γιατρού και χωρίς πολλές κουβέντες της αποκάλυψε την σχέση που είχε συνάψει εδώ και καιρό με τον σύζυγό της και της ζήτησε να τον χωρίσει για να τον παντρευτεί εκείνη.

Η απατημένη γυναίκα ζήτησε εξηγήσεις από τη Ειρήνη και η τηλεφωνική τους επαφή ήταν ιδιαίτερα έντονη. Όταν ο γιατρός επέστρεψε στο σπίτι του ξέσπασε μεγάλος καβγάς, με τη γυναίκα του να του λέει για το τηλεφώνημα της ερωμένης του. Ο γιατρός μη θέλοντας να διαλύσει την οικογένειά του, αποφάσισε να φύγουν αρχικά για τον Πύργο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.

Στον Πύργο ο γιατρός έμεινε για λίγες ώρες και επέστρεψε στο Μεσολόγγι, χωρίς τη γυναίκα του, για να συναντηθεί με την 44χρονη. Στο ραντεβού τους, ο γιατρός εμφανίστηκε αποφασισμένος και της ζήτησε να χωρίσουν.

Η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να ρωτούσε επίμονα και δακρυσμένη τον γιατρό για ποιο λόγο διαλύει τη σχέση τους.  Εκείνος φέρεται να της εξήγησε ότι πέραν της ερωτικής σχέσης δεν θα μπορούσε ποτέ να της προσφέρει την αγάπη και τη θαλπωρή της συζυγικής στέγης και πως σε καμία περίπτωση δεν θα χώριζε από τη γυναίκα του.

Από το σημείο αυτό και μετά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος - προς το παρόν τουλάχιστον - για το τι ακριβώς συνέβη.  Η εξαφάνιση της 'Ειρήνης δηλώθηκε επίσημα από τον αδελφό της. Τα ίχνη της χάθηκαν το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των Φώτων, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. 

Πριν από τρία χρόνια η Ειρήνη Λαγουδάκη είχε χάσει τον σύζυγό της από ανίατη ασθένεια. Εκείνος ήταν γαιοκτήμονας και όλα έδειχναν πως μέλημα της γυναίκας ήταν η ανατροφή των παιδιών της.

 Το πτώμα της 44χρονης, ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες, την Δευτέρα.

Η σορός της άτυχης γυναίκας  βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της, ενώ έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, Ανδρέα Γκότση, είναι πως η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η Ειρήνη Λαγούδη πριν πεθάνει έστειλε δύο δυο γραπτά μηνύματα (SMS) ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-1-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις