Logo

Αρχιφύλακας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης!



 
 

astynomikos_29-1-2011Αστυνομικός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για την εμπλοκή του σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ο οποίος με απόφαση του Αρχηγείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Παράλληλα, σε βάρος του διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του αρχιφύλακα ξεκίνησε γύρω στη 01.30 σήμερα Σάββατο, όταν άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ερεύνησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καθώς και το χώρο όπου το είχε σταθμεύσει.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο – διενεργήθηκε αφού ο αρχιφύλακας είχε αποχωρήσει - βρήκαν στο έδαφος και κοντά στο σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο, πέντε συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Ωστόσο, τα ευρήματα δεν αρκούσαν για να οδηγήσουν στη σύλληψη του αρχιφύλακα. Έτσι, ο χώρος τέθηκε υπό διακριτική αστυνομική επιτήρηση.

Ο αρχιφύλακας επέστρεψε, γύρω στις 05.10 τα ξημερώματα, με άλλο όχημα στο οποίο ήταν συνοδηγός και συνελήφθη τη στιγμή που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μόλις είδε ότι είχαν πέσει σε αστυνομική «ενέδρα» το έβαλε στα πόδια, όμως συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις