Logo

H εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ κάνει το γύρο του κόσμου [βίντεο+φωτο]



 
 

Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στη γήπεδο της Τούμπας την Κυριακη το βράδυ κατά τη διεξαγωγή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μετά την απόφαση του διαιτητή για ακύρωση του γκολ της γηπεδούχου, κάνει το γύρο του κόσμου 

Χαρακτηριστικά η μεγάλη ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca έχει αυτή τη στιγμή δεύτερο θέμα στην ιστοσελίδα της την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο.

Επίσης, η εφημερίδα, δημοσιεύει το επίμαχο video και φωτογραφίες, ενώ στο ρεπορτάζ της αναφέρει: 

"Το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ για τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα έδειξε ακόμη μία φορά την ατυχία που επιβάλλουν οι ultras στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν, πριν μερικές εβδομάδες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν ένα ρολό χαρτί στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, τώρα το φαινόμενο έχει γίνει... θεσμός.

Ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι απορρίπτουν την απόφαση του διαιτητή. Δεν έμεινε μόνο εκεί, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κυνηγήσει το διαιτητή, ο οποίος γρήγορα πήγε στα αποδυτήρια με τους βοηθούς του.

Σε εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, ο Σαββίδης φέρει στη ζώνη μία θήκη με ένα πιστόλι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε τον διαιτητή και τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι εγκατέλειψαν το γήπεδο έντρομοι".

Τελικώς, μετά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο, την απειλητική κίνησή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ (τον συγκράτησαν οι πιο νηφάλιοι) και την απειλή  ("είσαι νεκρός"κατά μία εκδοχή ή "Τελείωσες ως διαιτητής" κατά τον μεταφραστή του Μανόλο Χιμένεθ) προς τον διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Κομίνη, ο τελευταίος, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια, φέρεται να αποφάσισε την κατακύρωση του γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης... 

Η ΑΕΚ που θεώρησε ότι η διακοπή έγινε λόγω της εισβολής του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη δεν ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ετοιμάζει φάκελο με φωτογραφίες για όσα συνέβησαν στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον στείλει στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Πολιτισμού στη FIFA και στην UEFA.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Ένωσης ανέφεραν: "Ο διαιτητής στα αποδυτήρια άλλαζε συνεχώς άποψη για το ακυρωθέν γκολ. Περιμέναμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να αποφασίσει. Στη συνέχεια μας έδωσε εντολή να βγούμε στο γήπεδο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να απαντούν: "Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε". Για την ΑΕΚ η διακοπή έχει γίνει μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, συνοδευόμενος από τους μπράβους του".

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις