Logo

Απίστευτο: Έβγαλε την κοπέλα του για ''πούλημα'' στο eBay



 
 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βρετανία. Ένας νεαρός άνδρας έβγαλε προς... πώληση την κοπέλα του στο eBay, θέλοντας να κάνει μια φάρσα όπως δήλωσε ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κοπέλα του “έπιασε” 80.000 ευρώ.

Στην αγγελία υπήρξαν προσβλητικά σχόλια από υποψήφιους ... αγοραστές όπως: “Από πόσα χέρια έχει περάσει;” και αν “μπορούμε να την πάμε για ένα test drive;”

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος Ντέηλ Λικς από το Έσεξ της Βρετανίας ήθελε να κάνει μια πλάκα στη σύντροφό του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η αγγελία για την πώληση της 37χρονης Κέλυ Κρέϊβς, με την οποία είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο την παρουσίασε σαν παλιά σακαράκα, λέγοντας ότι κάνει “συνέχεια έναν κλαψιάρικο ήχο”. “Δεν έχει σοβαρές βλάβες, αλλά φαίνεται πως είναι μεταχειρισμένη”, σημείωνε.

Για το σώμα της έγραφε πως “είναι σχετικά σφιχτό, αν το δεις από κοντά όμως φαίνεται η φθορά”, προσθέτοντας πως και το πίσω μέρος “στάζει λιγάκι, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να επισκευαστεί”.

“Σε κάποια στιγμή λάμβανα ένα μήνυμα ανά 30 δευτερόλεπτα. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα”, συνεχίζει, δηλώνοντας έκπληκτος που η κοπέλα του έπιασε τόσα πολλά. Την αγγελία κατέβασε τελικά το ίδιο το eBay, καθώς παραβιάζει τους όρους χρήσης του, αν και τελευταία γέλασε η Kelly, που ενθουσιάστηκε με τις προσφορές του κόσμου και άρχισε να το σκέφτεται.

Και όταν τον ρώτησε τι θα έκανε αν τον εγκατέλειπε για τον άντρα με τη μεγαλύτερη προσφορά, εκείνος αποκρίθηκε: “Θα στενοχωριόμουν, αλλά θα έκλαιγα μέσα σε μια Lamborghini ή Ferrari, κάτι που θα έκανε το όλο πράγμα πολύ καλύτερο”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις