Logo

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας - Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί [φωτο]



 
 

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ομάδα αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από δέκα δράστες - γίνεται λόγος για 50 ή και 100 άτομα - οι οποίοι πέταξαν τουλάχιστον από μία μολότοφ ο καθένας προς την κατεύθυνση του Αστυνομικού Τμήματος. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι εκτός από τις υλικές ζημιές, τραυματίστηκαν και τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα και συγκεκριμένα στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ' Σεπτεμβρίου. 

Τρεις από τους τραυματίες - εκ των οποίων οι δύο αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα - διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος που είχε ελαφρύτερα τραύματα δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.  

Ζημιές έχουν υποστεί 4-5 αυτοκίνητα (συμβατικά και περιπολικά) καθώς και το αστυνομικό λεωφορείο.

Οι δράστες μετά την επίθεση απομακρύνθηκαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Για δολοφονική επίθεση κάνει λόγο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανάρτησή της στο Facebook,αναφέροντας ότι την Τρίτη θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομονοίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις