Logo

Για βιασμό καταδικάστηκε γυναικολόγος !



 
 

gynekologos_01-02-2011Στη φυλακή οδηγήθηκε γιατρός – γυναικολόγος από την Αμαλιάδα που κατηγορήθηκε ότι βίαζε ασθενείς του.

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας του επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών αφού έκρινε ως αληθείς τις καταγγελίες των θυμάτων του.

Όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο νεαρή Αλβανίδα, είχε μεταβεί στο ιατρείο του κατηγορούμενου, στις 20 Απριλίου 2001, προκειμένου να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε λάβει αντιβιοτικά χάπια και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου.

Ο γιατρός αφού της χορήγησε αναισθητικό προχώρησε στη διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της τη βίασε!

Μάλιστα, έξω από το ιατρείο περίμεναν τόσο ο σύζυγός της όσο και οι εργοδότες της, στους οποίους είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να διακόψει την κύηση.

Όταν βγήκε από το ιατρείο είδαν το πρόσωπό της να είναι καλυμμένο με κραγιόν, αφού ο γιατρός τη φιλούσε όσο εκείνη ήταν ναρκωμένη!

Στο Δικαστήριο κατέθεσε και μία ακόμα αλλοδαπή γυναίκα, η οποία μετά τη σύλληψη του γιατρού είχε κάνει στην Ασφάλεια Πύργου καταγγελία, ότι είχε πέσει και εκείνη θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο.

Ο γιατρός στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι οι καταγγέλλουσες έστησαν πλεκτάνη προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα.

Σημειώνεται ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις