Logo

Δεκάχρονος μαθητής ζήτησε βοήθεια από τη NASA !



 
 

sclbltrfrmns_1-2-2011Ένας μαθητής που χρειαζόταν βοήθεια για την σχολική του εργασία σχετικά με το διάστημα, πήγε κατευθείαν στην κορυφή, καθώς απευθύνθηκε στην ίδια τη… NASA!

Ο δεκάχρονος Κρίστοφερ Άλαν και οι συμμαθητές του, έπρεπε να επιλέξουν ένα θέμα όταν τους ζήτησαν από το σχολείο να κάνουν μια εργασία για το ηλιακό σύστημα.

Συγκεκριμένα ο Κρίστοφερ επέλεξε να γράψει για τα διαστημικά σκάφη και προσπάθησε να μάθει όλα όσα θα μπορούσε σχετικά με το θέμα.

Καθώς όμως δεν κατάφερε να πάρει όλες τις απαντήσεις που χρειάζονταν από την εγκυκλοπαίδεια του και τους γονείς του για τη δίλεπτη παρουσίαση της εργασίας του, αποφάσισε να γράψει στη NASA, η οποία τον  εξέπληξε και τον γέμισε χαρά  αφού του έστειλε ένα προσωπικό γράμμα με τις απαντήσεις που ζητούσε!

Ο Κρίστοφερ είπε: «Πέταγα από χαρά όταν έλαβα το γράμμα από τη NASA. Το ήθελα πολύ, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου απαντήσουν, γιατί θα πρέπει να λαμβάνουν πολλά γράμματα καθημερινά».

nsslttr_1-2-2011«Πήρα όλες τις απαντήσεις που ήθελα, καθώς και κάτι ακόμα που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να μου πει, γιατί κανένας άλλος δεν το γνώριζε. Οι παλιές μηχανές από το Ντισκάβερι, θα χρησιμοποιηθούν στα διαστημικά σκάφη που θα στείλουν κάποια στιγμή τους ανθρώπους στον Άρη. Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Τώρα θέλω πραγματικά πολύ να γίνω αστροναύτης», είπε με ενθουσιασμό ο μικρός μαθητής.

«Μου πήρε δύο ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο μέχρι να καταφέρω να βρω τη διεύθυνση της NASA, αλλά ήξερα ότι μόνο εκείνοι μπορούσαν να με βοηθήσουν. Ποιος άλλος γνωρίζει γι’ αυτά τα θέματα καλύτερα από τη NASA;»

Το γράμμα που έλαβε ο δεκάχρονος ήταν από τον αξιωματικό εκπαίδευσης στη NASA και περιείχε υπογεγραμμένες φωτογραφίες αστροναυτών, φωτογραφίες από το διαστημικό σκάφος Ντισκάβερι, καθώς και - φυσικά - όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν.

Επειδή ωστόσο το γράμμα καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του λόγω της κακοκαιρίας, η δασκάλα, του επέτρεψε να ξαναπαρουσιάσει την εργασία του με τα νέα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του και να δείξει στους συμμαθητές του τις φωτογραφίες που του έστειλαν από τη NASA.

«Όλοι ζήλευαν το γράμμα μου και τις πληροφορίες που περιείχε. Είναι τέλειο και το καλύτερο είναι ότι στο γράμμα λέει “Αγαπητέ Κρίστοφερ, σκέψου ότι σε μερικά χρόνια μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από τους επόμενους πρωτοπόρους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις δραστηριότητες για την καλύτερη κατανόηση της γης μας και την περαιτέρω εξερεύνηση του διαστήματος”», είπε ο μικρός  μαθητής όλο χαρά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις