Logo

Τα τελευταία λεπτά πριν ο Γιάννης Μακρής πέσει νεκρός [βίντεο+φωτο]



 
 

Φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζονται οι τελευταίες στιγμές πριν από τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τις τελευταίες στιγμές του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία λίγο πριν ο δολοφόνος τον πυροβολήσει θανάσιμα έξω από το σπίτι του.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, ο Γιάννης Μακρής πλησιάζει το αυτοκίνητό του, που είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, προκειμένου να μεταβεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης στη Γλυφάδα. Ο δράστης τον πλησιάζει και τον πυροβολεί τέσσερις φορές. Ο Μακρής βγαίνει από το αυτοκίνητό του στην προσάθειά του να προστατευθεί.

Ο άγνωστος δολοφόνος επιστρέφει και του δίνει την χαριστική βολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τελείωσαν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Ο δολοφόνος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Γιάννη Μακρή παραμένει ασύλληπτος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Καθημερινή της Κυριακής είχε παρουσιάσει ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που αποτυπώνουν την δολοφονία και τις κινήσεις του εκτελεστή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις