Logo

Πράκτορες του FBI σε ρόλο... Γκουσγκούνη !



 
 

fbi_sex_01-02-2011Εκατοντάδες πράκτορες της διάσημης υπηρεσίας FBI εκμεταλλεύονται την ιδιότητά τους για… να ρίξουν στο κρεβάτι τους γυναίκες – πληροφοριοδότες!

Αυτό αναφέρεται σε έκθεση της υπηρεσίας που αφορά το πειθαρχικά παραπτώματα των υπαλλήλων της, και είδε το φως της δημοσιότητας σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον 1.000 πράκτορες βρέθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια να έχουν υποπέσει σε τέτοιου είδους “ολισθήματα”, όπως να παρακολουθούν ταινίες πορνό κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους ή να συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα για διασημότητες που θεωρούσαν σύμβολα του σεξ.

Πολλοί αμερικανοί πιστεύουν ότι οι αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά παραστρατήματα των πρακτόρων τους υπονομεύει σημαντικά τη φήμη του FBI ενώ σκληρή κριτική αντιμετωπίζει και η ηγεσία του καθώς αρνήθηκε να απολύσει ή να τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους.

Για παράδειγμα ένας πράκτορας που μεθυσμένος σε ώρα υπηρεσίας, έκανε άνω κάτω ένα κλαμπ για στριπτιζ εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μόνο για 30 ημέρες.

Άλλος πράκτορας επίσης που διατηρούσε σεξουαλική σχέση επί επτά μήνες με πληροφοριοδότριά του τέθηκε σε διαθεσιμότητα μόνο για 40 ημέρες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις