Logo

Πλήρωσε ο Ολυμπιακός για Μιραλάς



 
 

miralas_1-2-2011_2Το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς κατέβαλε ο Ολυμπιακός στη Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η βελγική ιστοσελίδα voetbalkrant αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μιραλάς, πληρώνοντας 2,2 εκατ. ευρώ στη Σεντ Ετιέν, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή:

«Ο Κέβιν Μιραλάς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος πλήρωσε τη Δευτέρα τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στη Σεντ Ετιέν κάνοντας χρήση της οψιόν για την απόκτησή του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει τονίζοντας:

«Στη Σεντ Ετιέν ο Μιραλάς βρέθηκε σε αδιέξοδο στο σκοράρισμα, αλλά στην ελληνική λίγκα, οδηγεί τους "κόκκινους διαβόλους" με… κλειστά τα μάτια. Ύστερα από 19 παιχνίδια, έχει σκοράρει εννέα φορές».

Τέλος, οι Βέλγοι εξηγούν ότι πλέον ο νεαρός επιθετικός ανήκει ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες: «Ο παίκτης πλέον ανήκει 100% στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, με καλύτερες απολαβές για τον Μιραλάς και τη ρήτρα για τις άλλες ομάδες».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: gazzetta.gr

Τελευταίες Ειδήσεις