Logo

«Κουμάντο εμείς στην Τούμπα»



 
 

toympa_1-2-2011Αντίστροφα μετρούν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης ευρεία σύσκεψη σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του βορρά, Θοδωρής Ζαγοράκης. "Στη Θεσσαλονίκη για να παιχτεί μπάλα, όπως πρέπει", αναφέρει ο επικεφαλής της Αστυνομίας Γιάννης Ραχωβίτσας.


Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Θόδωρος Ζαγοράκης βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε με την παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα, του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννη Ραχωβίτσα, του γενικού επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνο Κασαπάκη, καθώς επίσης και όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας.

Και αυτό που τόνισε είναι πως η αστυνομία, με τις κινήσεις της, έχει δημιουργήσει την εικόνα ότι ο Ολυμπιακός ταξιδεύει σε ξένη χώρα, προσθέτοντας ότι η Τούμπα θα λειτουργήσει όπως θα λειτουργούσε ένας κανονικός αγώνας με κόσμο.

* Η μπουτίκ θα λειτουργήσει κανονικά, κάτι που δεν προβλεπόταν στο αρχικό πλάνο.
** Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα απευθύνει πρόσκληση για να παραστούν στο γήπεδο και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

"Υπάρχουν κάποιες πιέσεις"

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας  Γιάννης Ραχωβίτσας, μίλησε στην εφημερίδα "Μακεδονία" για τη στάση της Αστυνομίας στο παιχνίδι της Τούμπας. ‘Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για να παιχτεί μπάλα, όπως πρέπει. Χωρίς πιέσεις. Ερχόμαστε για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως: «Υπάρχουν κάποιες πιέσεις. Δεν πρέπει να σας ξενίσει η παρουσία της αστυνομίας. Θέλουμε να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Όποιος σκεφτεί ότι μπορεί να παρεκτραπεί δεν θα τα καταφέρει. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Στο φινάλε των δηλώσεών του αναφέρθηκε με χιούμορ στη παρουσία ελικοπτέρου πάνω από την Τούμπα: «Το ελικόπτερο ανήκει στην αστυνομία. Δεν είναι κακό να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη, να ξεκαπνίσει λίγο…»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: sportnet


Τελευταίες Ειδήσεις