Logo

Κατερίνη: Μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Μπέττυς Σκούφα [βίντεο+φωτο]



 
 

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, H Μπέτυς Σκούφα,  στην Κατερίνη.

Όπως μεταδίδει το kapa-news.gr,  600 και πλέον διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της Ελισσάβετ (Μπέττυς) Σκούφα για να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση του νομοσχεδίου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι διαδηλωτές φθάνοντας στο σπίτι της βουλευτού βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις. 

Ορισμένοι εκ των διαδηλωτών πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με τη χρήση χημικών και δακρυγόνων.  

Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή έγινε αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα έπεσαν και μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Δέκα προσαγωγές

Η αστυνομία έχει προβεί, μέχρι στιγμής, σε συνολικά 10 προσαγωγές ατόμων. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ένταση στην περιοχή εκτονώθηκε και οι συγκεντρωθέντες αποχώρησαν από το σημείο. 

Δεύτερη ημέρα «πολιορκίας»

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την  δεύτερη ημέρα «πολιορκίας» του σπιτιού της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την Πέμπτη σημειώθηκαν επεισόδια για τα οποία οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έξι συλλήψεις .

Μάλιστα, την Πέμπτη ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Βουλή είχε καταγγείλει ότι τραμπούκοι και ακραία στοιχεία προκαλούν επεισόδια έξω από τα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα και Γιάννη Καραγιαννίδη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις