Logo

Αυτοκίνητο παρέσυρε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους στην Χαλκιδική



 
 

Οικογενειακή τραγωδία στις 9:00 το βράδυ της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο Aegean Melathron στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όταν αυτοκίνητο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε ένα ανδρόγυνο και το εγκατέλειψε, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους!

Από την παράσυρση έχασε την ζωή του ο 57χρονος Άγγλος, ενώ η σύζυγός του σώθηκε με τραύματα στα άνω και κάτω άκρα. Τα παιδιά τους για καλή τους τύχη, είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο πριν τους χτυπήσει το διερχόμενο αμάξι.

Το αυτοκίνητο εγκατέλειψε το ζευγάρι αιμόφυρτο στο δρόμο μετά την παράσυρση και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του ζευγαριού που είδαν τον πατέρα και τη μητέρα τους να παρασύρονται από το διερχόμενο αμάξι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την τραυματία και το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του άντρα. Η γυναίκα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πολυγύρου για περαιτέρω εξετάσεις.
Η οικογένεια είχε έρθει από την Αγγλία στην Ελλάδα για διακοπές.

Από την Αστυνομία διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος που έσπειρε το θάνατο, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στο Αίγιο την προηγούμενη Κυριακή, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε γιαγιά με εγγονό και τους σκότωσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις