Logo

Με ...πολλά χτυπήματα απειλεί ο Ρουβίκωνας αν η ΕΛ.ΑΣ. μπει στο Βοξ



 
 

Σαφή προειδοποίηση προς την ηγεσιά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας στέλνει στέλεχος της αναρχικής οργάνωσης Ρουβίκωνας με ανάρτηση του στο Facebook, απειλώντας με πολλά χτυπήματα, εφόσον γίνει εισβολή στο στέκι αναρχικών Βοξ στα Εξάρχεια.

Με αφορμή τις τελευταίες κινήσεις της Αστυνομίας στα Εξάρχεια αλλά και τα επεισόδια έξω από το στέκι της αναρχικής οργάνωσης στο Βοξ, το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που γίνει επέμβαση στο Βοξ, η οργάνωση θα απαντήσει άμεσα με πολλαπλά χτυπήματα τα οποία έχουν ήδη αποφασιστεί.

Στην ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά. Τσάμπα τραβιέστε.Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.
Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.
Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

Ας σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει φωτογραφία με τον προέδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από την πρόσφατη συνάντηση του με τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη και τον φρούραρχο της Βουλής Φώτη Ντομίτση. Μάλιστα έχει και λινκ με δημοσίευμα σάιτ που αναφέρεται στη γραμμή ...Μαζινό του προέδρου της Βουλής προς το Ρουβίκωνα, που περιλαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή, όπως κάμερες, αυξημένες σκοπιές και περιπολίες αστυνομικών με πολιτικά.
 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις