Logo

Απόπειρα ληστείας με αυτοκίνητο ως ...πολιορκητικό κριό



 
 

Χρησιμοποιώντας ως "πολιορκητικό κριό" ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, άγνωστοι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν τα ξημερώματα της Δευτέρα σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στο Περιστέρι.

Αφού έκλεψαν ένα αυτοκίνητο, το οδήγησαν στις 3.30 τα ξημερώματα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Αμέσως έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους να εισβάλουν στο κατάστημα, σπάζοντας με το όχημα τα ρολά και την πόρτα του καταστήματος.

Όμως δεν είχαν υπολογίσει το κράσπεδο μπροστά από το κατάστημα το οποίο ήταν ένα αδιαπέραστο εμπόδιο για το αυτοκίνητο.

Τότε εγκατέλειψαν το αμάξι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστοι κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας άλλο όχημα για τη διαφυγή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα διαρρήξεων εμπορικών καταστημάτων, με την χρήση κλεμμένων οχημάτων που χρησιμοποιούνται για να εισβάλουν στις πόρτες ή τις βιτρίνες.

Δείτε την είσοδο του καταστήματος που δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν με το αυτοκίνητο εξαιτίας του κρασπέδου που υπάρχει.

Ακόμα 3 ληστείες με την ίδια μέθοδο

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες με την χρήση κλεμμένων οχημάτων, άγνωστοι είχαν εισβάλει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών στην Πέτρου Ράλλη, καταφέρνοντας να αποσπάσουν τρία playstation, ενώ δύο ακόμη ληστείες έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου με την ίδια μέθοδο, σε Ρέντη και Μεταμόρφωση.

Στο κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο-αντίκα,  μια Mustang του '67, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις