Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "κοροναϊος"



 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, εντοπίστηκαν 453 νέα κρούσματα, τα 184 εκ των οποίων αφορούν σε μετανάστες στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ, στη Λέσβο. Επίσης, έξι άτομα κατέληξαν στις ΜΕΘ, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να έχει ανέλθει σε 344.



 

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής δύο νέους θανάτους από κοροναϊό,  ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην χώρα μας από επιπλοκές της νόσου Covid-19 σε 340.


 

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε την Κυριακή 170 νέα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα, εκ των οποίων 33 συνδέονται με γνωστές συρροές και 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται στα 15.142 


 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ, το απόγευμα του Σαββάτου, το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν στη χώρα μας 240 νέα κρούσματα κοροναϊού, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα κατέληξαν στα νοσοκομεία που νοσηλεύονταν.


 

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 330 νέα κρούσματα κοροναϊού και δύο θανάτους από επιπλοκές της νόσου Covid-19 το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα.




 

Νέα έκρηξη κρουσμάτων καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας σύμφωνα με την ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το απόγευμα της Πέμπτης για την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού στην Ελλάδα.