Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "FBI"


 

Σε ιατροδικαστικά εργαστήρια του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και  αυτό του  FBI στις ΗΠΑ, αναζητά η Ρούλα Πισπιρίγκου, συνδρομή ενόψει της επικείμενης απολογίας της για το αδίκημα της ανθρωποτονίας με θύματα της δύο μικρότερες θυγατέρες της. 


 

Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι πράκτορες του FBI έκαναν απροειδοποίητη «έφοδο» στην κατοικία του στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα (νότια).


 

Η εισαγγελέας Εφετών και πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη υπέβαλε αίτηση προς την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου με την οποία ζητά να προβεί στις νόμιμες ενέργειες σχετικά με τις παραποιήσεις των εγγράφων του FBI και την αφαίρεση ονομάτων όπως για παράδειγμα του πρώην υπουργού ...


 

Εξέλιξη «βόμβα» στην υπόθεση της Novartis, έρχεται να αποκαλύψει ότι ισχυρά πρόσωπα φρόντισαν με δόλο και σκοπιμότητα να αποκρύψουν το σκάνδαλο και να το παρουσιάσουν ως σκευωρία.


 

Δύο πράκτορες του FBI σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Σανράιζ της Φλόριντας, ενώ επιχειρούσαν να εκτελέσουν ένα ένταλμα έρευνας σε ένα σπίτι, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία.


 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Βαγγέλης Ιωαννίδης, διέταξε την Παρασκευή τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης μετά την έγγραφη απάντηση της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, για το θέμα της διαρροής στοιχείων των εγγράφων του FBI, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής...


 

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, προτείνει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής να εξασφαλίσει την άδεια του FBI προκειμένου να έχει στη διάθεσή της τα απόρρητα έγγραφα της εν λόγω υπηρεσίας των ΗΠΑ. 


 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση Novartis,  μετά την επιστολή της Εισαγγελέως Διαφθορας Ελένης Τουλουπάκη προς την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, στην οποία αναφέρεται σε έγγραφο του FBI που αφορά δωροδοκία Έλληνα πολιτικού από την φαρμακοβιομηχανία.


 

Έγγραφο «φωτιά» του FBI το οποίο δείχνει πως η Novartis είχε πρόσβαση σε υπουργεία μέσω δύο εκδοτών, αποκαλύφθηκε σήμερα, Πέμπτη, κατά την τρίτη κατά σειρά ημέρα κατάθεσης του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τις τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού ...


 

Διαψεύδει ο συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων του FBI Παύλος Σαράκης ότι είναι τα ίδια πρόσωπα με αυτά που κατέθεσαν στις ελληνικές αρχές για την πολύκροτη υπόθεση δωροδοκιών πολτικών και γιατρών από την φαρμακοβιομηχανία Novartis.