Logo

Βασίλης Στεφανάκος: Η Τσατάνη «εξοικονόμησε δωρεάν υπηρέτες, φύλακες και κουβαλητάδες»



 
 

stefanakos"Φωτιά" φαίνεται να ανάβει ο Βασίλης Στεφανάκος, στα μέλη των "Πυρήνων" που ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη βόμβας στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, αλλά και στους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, με μία χθεσινή ανάρτησή του...

στο facebook.

Όσο ο Β. Στεφανάκος ήταν κρατούμενος (αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο) είχε δημόσια δηλώσει ότι είναι φίλοι του οι καταδικασμένοι για τις ενέργειες της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ κάποια σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. τον ήθελαν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην «όσμωση» ποινικών και τρομοκρατών.

Όμως, μετά την ανάρτησή του στο διαδίκτυο, φαίνεται να δημιουργούνται νέες σπαζοκεφαλιές για τους κάθε λογής ειδήμονες του φαινομένου της τρομοκρατίας στη χώρα μας.

Έγραψε λοιπόν: «Δεν ξεβρωμίζει τούτο το συνάφι αν δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, τουλάχιστον όσον αφορά κάποιους που νοιάζονται να διατηρήσουν κάποια ψίχουλα αυτοσεβασμού. Μόλις εξοικονόμησε η λεγάμενη δωρεάν υπηρέτες, φύλακες και κουβαλητάδες!».

 

stefanakos-14-10-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις