Logo

Στον εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στα Μέγαρα - Επικαλείται ψυχική νόσο



 
 

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού και δράστης της δολοφονικής επίθεσης από την οποία έχασε τη ζωή του ένας 48χρονος γιατρός και τραυματίστηκε σοβαρά η 46χρονη σύζυγός του.

 Το έγκλημα τελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης  μέσα στο σπίτι της οικογένειας του γιατρού που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά στα Μέγαρα. 

Ο δράστης που είναι πρώην σύζυγος της αδελφής του θύματος και θεωρούσε ότι ο γιατρός και η σύζυγός του ήταν υπεύθυνοι για το χωρισμό του, αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε από την σκηνή του εγκλήματος και οι αρχές διενεργούσαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Ωστόσο, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης παραδόθηκε, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής  

Ανακρινόμενος από τους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται πως εκτυλίχθηκαν τα αιματηρά γεγονότα. Επικαλέστηκε, μάλιστα, ότι πάσχει από ψυχική νόσο, για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και για αυτό τον λόγο υπηρετούσε σε θέση γραφείου στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει υποδείξει που πέταξε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο έφερε παράνομα. 

Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομική έρευνα ο 51χρονος φέρεται να πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 48χρονο γιατρό, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή και στη βουβωνική χώρα και μία φορά ψηλά στο πόδι την 46χρονη σύζυγό του, προκαλώντας της διαμπερές τραύμα. 

Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν μόνο το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, το οποίο κρύφτηκε στο μπάνιο. 

Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Εκεί ο γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά