Logo

Δολοφονική επίθεση στα Μέγαρα - Νεκρός 48χρονος γιατρός, τραυματίστηκε η σύζυγος του [φωτο]



 
 

Δολοφονική επίθεση, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 48χρονου γιατρού, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 43χρονη σύζυγος του.

Το φονικό έγινε σε σπίτι στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά στα Μέγαρα.

Δράστης ο πρώην σύζυγος της αδερφής του 48χρονου γιατρού, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι και μετά από καυγά, πυροβόλησε με πιστόλι τον πρώην κουνιάδο του και τη σύζυγο του στα γεννητικά τους όργανα.
Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Δράστης είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, πρώην σύζυγος της αδερφής του 48χρονου, ο οποίος θεωρούσε ότι ο κουνιάδος του, ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και τον εκδικήθηκε, σκοτώνοντας τον ίδιο και τη γυναίκα του.

Το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο όπου έχουν σπεύσει συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού, η 43χρονη ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της.

«Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» ανέφερε σε συγγενείς της...

Την ίδια ώρα, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ήδη τα παρακολουθεί ψυχολόγος.

Παραδόθηκε ο δράστης

Λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας στα Μέγαρα πήγε μαζί με το δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Φωτογραφίες έξω από το σπίτι της οικογενειακής τραγωγίας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις