Logo

Αστυνομικά


 

Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση με οπαδικά χαρακτηριστικά, που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, με θύματα δύο αδέλφια.


 

Η Ασφάλεια συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για να διαπιστωθεί ο προορισμός και οι σκοποί ύπαρξης του τεράστιου οπλοστασίου που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία επί της οδού Μπόσδα στο Μενίδι. Η υπόθεση ξεκίνησε με τη σύλληψη ενός 37χρονου σεσημασμένου Αλβανού, ο οποίος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές κατά την ανάκρισή του. Ο ίδιος ...





 

Χασισοφυτεία με 8.000 δενδρύλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ανάμεσα σε καλλιέργειες με καλαμπόκι στο χωριό Ακραίφνιο Βοιωτίας.


 

Η Αστυνομία έδωσε την Πέμπτη στην δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός 62χρονου, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση σε βάρος 12χρονου στην περιοχή της Καρδίτσας.



 

Συνελήφθησαν δύο άτομα 17 ετών για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και για παράβαση νομοθεσίας για τα όπλα στην Αργολίδα. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο από τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων κατηγορουμένων.



 

Λόγοι ερωτικής αντιζηλίας φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την επίθεση με μεταλλικό σωλήνα που δέχθηκε ένας 16χρονος, την ώρα που βρισκόταν με τη 14χρονη φίλη του, σε περιοχή της Πολίχνης. Από την επίθεση, για την οποία συνελήφθησαν συνολικά έξι έφηβοι, 14 και 15 ετών, δεν γλίτωσε ούτε η 14χρονη, η οποία δέχθηκε χτυπήματα με γυμνά ...


 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ένας 58χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που υπηρετούσε στις φυλακές Χανίων και κατηγορείται για εισαγωγή ναρκωτικών, κυρίως χασίς και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.


 

Σε εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για την αναχαίτιση σφοδρής δράσης των μελών της συμμορίας, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν 11 συλλήψεις και τουλάχιστον 18 προσαγωγές, μέχρι στιγμής.


 

Δυο νεαρά άτομα, ένα εκ των οποίων ανήλικο, συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά την καταγγελία για βιασμό 26χρονης τουρίστριας από τον Καναδά. Πρόκειται για έναν 16χρονο Αλβανικής καταγωγής και έναν 18χρονο από τη Βουλγαρία.


 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έξι ανήλικους 15χρονους, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων και παράβασης Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.